Возбудете го вашиот партнер со стриптиз

Loading...

Можеби сте помислиле неколку пати да му направите стриптиз на вашиот партнер, а сигурно и на него му поминала низ глава истата мисла. Пред да почнете да изведувате стриптиз прочитајте ги советите од познатата стриптиз – уметничка Elizabeth Burton.
Она во своите совети го нагласува делот кој што се однесува на tease – зафркавање. Треба полека  да соблечете повеќе слоеви од облеката, вклучувајќи ги додатоците како марама или секси чорапи. Музиката е клучот за вашиот успех и удобност. Leave Your Hat On од Joe Cockera е многу популарна песна за ваков перформанс. Се препорачува и The Glory of Gershwin од Larrya Adlera и било која песна од  Arethe Franklin.
Музиката која ќе ја одберете треба да ви одговара, односно треба да биде нешто што ќе ве инспирира и опушти. Некои од современите инспирирачки песни се оние од Fione Apple, Norah Jones, Kylie Minogue и Alicie Keys. Песната 'A Woman's Worth' е романтична и секси е совршен избор.
 
Како да започнете?Направете атмосфера со свеќи и миризливо масло. Потоа опуштете се со чај од билки или чаша вино.
Облечете се во облека во која се чувствувате удобно и секси. Додадете уште неколку слоеви облека и погледнете се во огледало од глава до пети. Преку секси долната облека облечете обичен фустан. Облечете долна облека од ткаенина како сатен или свила која е нежна за вашата кожа.
Кога вашиот партнер ќе пристигне, заврзете му ги очите. Може да го однесете во спалната соба и да го заврзете за креветот.
Постепено почнете: со секси покрети соблечете еден дел од неговата облека. Соблечете го вашиот фустан или огртач. Соблечете уште еден дел од неговата облека, коланот или чевлите. Измасирајте го малку со миризливото уље на градите или по вратот. Сосема случајно допрете го вашето тело со неговото. Нежно бакнувајте го по лицето и преку устата но не се задржувајте на неа. Сега полека извадете му го превезот за очи. Ќе го изненадите со секси долната облека, а сигурно многу ќе го возбудите.
Почнете да играте во ритамот на музиката. Играјте некое време. Играјте во негова близина за да може да ве намириса. Доволно блиску за да би можел да ве фати да не е заврзан.Ако сакате одврзете му ја едната рака и кажете му да ве откопча, но да не ве допира на друго место. Во моментот кога ве откопчува искористете ја приликата и страстно бакнете го. Сами одлучете кога ќе го одврзете.Стриптиз за партнерот би требало да биде како одврзување подарок, а подарокот сте вие. Секое парче облека што ќе го соблечете е поблиску до тоа да види што го чека во кутијата, па вие развлекувајте што повеќе можете. Припремете се на интензивна интеракција кога ќе го одврзете.
 
Варијации кои можете да ги пробатеДодека му се двете раце врзани, полека бакнувајте го и милувајте го по нозете и прстите. Соблечете го и играјте си со пенисот со раце и уста. Откако сте соблекле неколку слоеви од вашата облека поиграјте си со вибратор. Користете го како што сакате. Играјте си со вашиот патнер и возбудете го силно, а потоа сами одлучете кога ќе му дозволите и он активно да соработува.
 
Уште неколку советиАко вашиот партнер ве дочека на троседот, нагло отверете ја врата, фрлете ја чантата на подот и доближете му се сексипилно. Ако не седи мирно на троседот како што сакате вие, наредете му да седне и бидете полна со самоувереност и гордост. Се е до ставот!
Играјте си со марамата, однесувајте се како тоа да е неговиот пенис. Бидете малку груба, малку нежна, провлекувајте ја марамата меѓу прсти, меѓу нозе и потоа заврзете му ги очите или пак ставете му ја марамата околу врат и повлечете го накај себе. Подоцна заврзете го за кревет.
Вие смеете да го допирате него, тој не смее вас. Само неговите и очи и фантазија можат да ве милуваат. Постојано одржувајте контакт со очите. Светлата нека бидат цело време упалени, покажете го своето тело, немојте да се криете. Не е важно дали сте супермодел, важно е да се чувствувате така. Не ви треба прекрасно тело за стриптиз ви треба самоувереност и став.Додека играте допирајте се како он вас да ве допира – вашите раце се неговите.
 
Извор. lady.мкМожеби сте помислиле неколку пати да му направите стриптиз на вашиот партнер, а сигурно и на него му поминала ни

loading...
Loading...