Возел камион- Нема да пoверувате со колку алкохол го фатила полицијата!

Полски возач (50) на камион синоќа бил запрен од српската полиција во близина на Пријепоље, во Златиборскиот округ со неверојатни 2,75 промили алкохол во крвта.Полицaјците останале шокирани кога виделе дека алкотестот вади неверојатни бројки. Го тестирале уште еднаш мислејќи дека станува збор за грешка, но повторно ги добиле истите резултати.
Веднаш му била одредена мерка притвор поради возење во состојба на комплетно пијанство а поведена е и итна прекршочна постапка.2,75 промили алкохол во крвта за многу луѓе може да биде смртоносна, а речиси 80% воопшто не можат да бидат свесни при такво пијанство.Полицaјците останале шокирани кога виделе дека алкотестот вади неверојатни бројки. Го тестирале уште еднаш мислејќи дека станува збор за грешка, но

Пронајдете не на следниве мрежи: