Вознемирувачка фотографија: Обесиле куче на метален столб!

Во близина на српскиот град Сомбор е забележана страшна слика од обесено куќе на метален столб. Фотографијата ја направил Игор Милиќ, кој не успеал да види кој го извршил ова монструозно дело, но ја испратил до сите медиуми во соседството, а вознемирувачката фотографија веднаш се прошири и на социјалните мрежи. 
Прашањето кое се наметнува е што во човекот изразува желба на овој начин да убие животно?Фотографијата ја направил Игор Милиќ, кој не успеал да види кој го извршил ова монструозно дело, но ја испратил до сите медиуми во соседството, а в

Пронајдете не на следниве мрежи: