ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ: Српската глумица расплакана и во модрици!

Софија Рајовиќ ги шокирала своите следбеници на Инстаграм кога објавила фотографии на кои е расплакана и целата со модрици. Сепак и доколку станува збор за нова улога сите се согласуваат во едно- не е во ред да се прикажува на овој начин бидејќи многумина се исплашија и помислија дека Софија претрпела физичко насилство или барем треба да се нагласи дека станува збор за уметничко дело- филм или претстава.
Погледнете ги фотографиите…

Сепак и доколку станува збор за нова улога сите се согласуваат во едно- не е во ред да се прикажува на овој начин бидејќи многумина се исплаш

Пронајдете не на следниве мрежи: