Вознемирувачки слики од безбедносна камера: Татко умира и во последен момент го спасува синот…

Loading...

Каква драма, но, со тажен крај…Храбриот татко го жртвувал својот живот за да го спаси синот. Додека и гледал на смртта во очи само се обидел да го спаси својот син. И покрај прегазената нога се обиде да го турне својот син подалеку од опасноста. Но,за жал за таткото немаше спас.
Хсинг Кио (71) го отргна својот син Јонга (47) од под гумите на камионот само момент пред возилото да го прегази.
Таткото и синот се возеле на електричен скутер. Синот го возел својот татко во град. Застанале на раскрсница а потоа камион се забил во нив. Храбриот татко иако камионот му ја прегазил ногата, очајнички се обидувал да го спаси синот. Неколку секунди подоцна таткото починал. Синот успеал да се спаси.

 

 Храбриот татко го жртвувал својот живот за да го спаси синот. Додека и гледал на смртта во очи само се обидел да го спаси својот син. И покрај прег

loading...
Loading...