Вознемирувачки толкувања на Нострадамус: Немирите во Украина значат почеток на трета светска војна!

Loading...

Кризата на Крим може да прерасне во општ конфликт, за кој со години предупредувал Нострадамус и Тарабиќ, тврдат експертите.Предупредувањата дека кризата во Украина може да прерасне во трета светска војна не доаѓаат само од експертите ширум светот, туку и истите ги има во пророштвата на најпознатите пророци.
Катастрофа, па војна!
Американскиот јасновидец Т. Чејс тврди дека “Откровението Јованово” ќе се случи со нападот на Владимир Путин врз Украина.
-Силни земјотреси, вулкански ерупции, цунами, епидемии и економски хаос…Се ова е предвидено во “Откровението Јованово”. А метеорот кој ја погоди Русија кога Путин се врати на функцијата претседател покажува дека тој е антихрист. Па поради тоа и нападот на Крим е можен а истиот може да доведе и до почеток на Третата Светска војна, тврди Т. Чејс.

Некои експерти тврдат дека и Нострадамус ја предвидел Третата Светска војна.
-Од Црното море и Тартарите ќе дојде крал кој ќе помине преку Аланија, Ерменија и Византија и ќе освојува со крвава прачка, напишал Нострадамус.
Многумина тврдат дека неговите стихови може да ги толкуваат денешните настани, особено поради тензиите на Крим.
Креманското пророштво
Освен Нострадамус, Трета светска војна најавиле и јасновидецот Крем Митар и Милош Тарабиќ.
-Кога ќе избие оваа луда војна, тешко на оние војници кои ќе бидат на небо, а среќа за оние кои ќе војуваат на земја, изјавил тој, при тоа додавајќи дека Србија нема да учествува во таа војна.
Војната ќе биде помеѓу Русите и Италијанците, пишува во “Креманското пророштво”.
-Ќе има толкава омраза меѓу луѓето што машините ќе бидат поважни од пријателите. Ќе нема љубов, грижа, пријателство…додал Тарабиќ.
Извор: ВечерПредупредувањата дека кризата во Украина може да прерасне во трета светска војна не доаѓаат само од експертите ширум светот, туку и истите ги

loading...
Loading...