ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Баба и дедо објавиле морбидна фотографија од својата внука-мислеле дека е смешно!

Фотографијата на која се гледа бебе кое се наоѓа во сад за печење опкружено со компири и цуцла во уста, предизвика хаос во Охајо.Од некои непознати и бизарни причини брачниот пар мислел дека оваа слика е духовита- но за жал сликата е далеку од тоа. 
Па така сликата предизвика бројни НЕГАТИВНИ реакции. Дури пријателите го пријавиле парот во полиција.

 Од некои непознати и бизарни причини брачниот пар мислел дека оваа слика е духовита- но за жал сликата е далеку од тоа. 
Па така слика

Пронајдете не на следниве мрежи: