Вознемирувачко фото: Вака им се одмаздувале на жените што спиеле со нацистите

Loading...

Фотографиите направени по ослободувањето на Данска од петгодишната окупација од страна на нацистите, прикажуваат група на луѓе кои се собираат и ги

loading...
Loading...