Вознемирувачко видео: Како сириски војници мачат џихадист!

Припадниците на Исламска држава се познати по својата бруталност и суровост кои често ги обележуваат со снимки или фотографии од грозоморните дела.Но овојпат се појави видео на кое се прикажани сириски војници кои се одмаздуваат на џихадистите за сите досегашни злосторства и снимки на кои се гледа како ги мачат, газат или колат своите противници. Војниците покажаа дека и тие можат да возвратат со иста мера. 
Но овојпат се појави видео на кое се прикажани сириски војници кои се одмаздуваат на џихадистите за сите досегашни злосторства и снимки на кои се г

Пронајдете не на следниве мрежи: