Вознемирувачко видео од експлозија во Малага, повредени 77 лица

77 лица се повредени при експлозија во кафуле во крајбрежниот шпански град Малага, пренесе “Руптли”. Причината за експлозијата е истекување на гас.Во болниците на Малага има примено повеќе од 70 лица, повредени во експлозијата.
Дваесет од нив биле пуштени по укажувањето на медицинска помош, а петмина се во тешка состојба.
Во болниците на Малага има примено повеќе од 70 лица, повредени во експлозијата.
Дваесет од нив биле пуштени по укажувањето на медицинска п

Пронајдете не на следниве мрежи: