Вознемирувачко видео: Политичар изрешетан на прагот пред својот дом!

Loading...

На вознемирувачкото  видео се гледа како ранетиот политичар излегува од автомобилот, а потоа му приоѓаат  двајца напаѓачи кои пукаат  во него од непосредна близина.Пилар Берем, политичар од Бразил, убиен е пред семејниот дом во  саботата а целиот напад го  забележале надзорните камери.
На вознемирувачкото  видео се гледа како ранетиот политичар излегува од автомобилот, а потоа му приоѓаат  двајца напаѓачи кои пукаат  во него од непосредна близина.
Тој  паѓа на земја и  повеќе не станува.
По неколку секунди, на улица истрчува неговата жена која   затекнува вознемирувачка глетка.
Погледнете го видеото:Пилар Берем, политичар од Бразил, убиен е пред семејниот дом во  саботата а целиот напад го  забележале надзорните камери.
На воз

loading...