ВРЕСОЦИ И СОЛЗИ: Необјавена снимка од терористичкиот напад на кулите близначки!

Loading...

Не е познато зошто оваа снимка досега не беше објавена, но од неа, од сосема нов агол се гледа као изгледаше страотното рушење на двете кули од Светскиот трговски центар на 11 септември 2001 година.Случаен минувач го снимил моментот кога авионот удира во една од кулите и не можел да верува што гледа.
Јасно се гледаат и луѓето што се испаничени, исплашени и бараат помош.Случаен минувач го снимил моментот кога авионот удира во една од кулите и не можел да верува што гледа.
Јасно се гледаат и луѓето што се ис

loading...