ВРИЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: Фотографии со пораки за терористички напади во недела!

Loading...

Се чини дека СДСМ секогаш има резервен трик во ракавот за да ја држи земјата во заложништво со криминални дејствија.За претстојните избори во недела на 11-ти декември претходно напишавме дека лидерот на СДСМ Зоран Заев е подготвен на сѐ овој пат да се закотви на власт, па макар искористил помош од страна за заплашување на граѓаните.
Оваа коинциденција се совпадна со соопштението за безбедност за американските граѓани, објавено од Амбасадата на САД (повеќе ТУКА).
Евидентно е дека народот се наоѓа пред голем предизвик, но пред сѐ мора да се одржи присебноста за да се сочува стабилноста во земјава.
Стабилна Македонија не е во планот за федерализација на СДСМ, па на социјалните мрежи масовно се споделуваат упатствата кои СДСМ во соработка со амбасадите коишто му помагаат да ја спроведат својата агенда, содржат крвави сценарија во зависност од исходот на изборите.
Редакцијата на Пулс24 се оградува од гнасните содржини на овие упатства кои без било каква интервенција ви ги пренесуваме преку скриншотови:
За претстојните избори во недела на 11-ти декември претходно напишавме дека лидерот на СДСМ Зоран Заев е подготвен на сѐ овој пат да се закотви на

loading...