Втор натрапник во два дена, во домот на Киану Ривс!

Loading...

Неверојатно – уште еден натрапник влезе во куќата на Кијану Ривс, но овој пат ситуацијата беше уште поинтересна. Втор пат за два дена, жена влезе во куќата на Ривс. Актерот не беше внатре, а чистачките први го пријавиле случајот, бидејќи надворешната врата била отворена.  
Сепак, од извори од полицијата се дознало дека таа била гола, се туширала во неговата бања, а потоа пливала во базенот. Потоа чистачките се посомневале дека има нешто во внатрешноста на куќата и го повикале актерот, кој ја повикал полицијата.
Пред неколку дена, исто така една жена упадна во куќата на Ривс и седела во неговата библиотека, пред тој да стане од спиење и да ја забележи.
Двете жени од двата инциденти се однесени на психијатарско испитување. Втор пат за два дена, жена влезе во куќата на Ривс. Актерот не беше внатре, а чистачките први го пријавиле случајот, бидејќи надворешната врата бил

loading...
Loading...