Вуко Борозан: Чувството е неверојатно!

Вуко Борозан за Хандбал Монтенегро даде впечатлива изјава.„Пресреќен сум. Ова е голема работа за клубот и за сите наши навивачи. Атмосферата во салата беше феноменална. Многу нешта сум слушал за ривалството на двата најдобри македонски клуба, но кога ќе се доживее – тоа е нешто сосема друго. Чувството е навистина неверојатно“.„Пресреќен сум. Ова е голема работа за клубот и за сите наши навивачи. Атмосферата во салата беше феноменална. Многу нешта сум слушал за рива

Пронајдете не на следниве мрежи: