Windroid – спој на најдоброто!

Loading...

Оваа година би можеле да очекуваме голем број на уреди кои ќе работат на два оперативни системи – Windows и Android.Некои аналитичари и новинари предвидеа дека еден од трендовите на новите компјутери би биле алтернативните оперативни системи. 
Прочитајте повеќе на gsm.mkНекои аналитичари и новинари предвидеа дека еден од трендовите на новите компјутери би биле алтернативните оперативни системи. 
Прочит

loading...
Loading...