Wozniak: Apple треба да го превземе производството на Android телефони!

Loading...

Еве две работи кои ретко ги слушате комплементарно во иста реченица – Apple и Android! Ко-основачот на Apple вели дека компанијата во иднина би можела да започне со производство на Android мобилни телефони…Според популарниот Woz, „не постои ништо што би можело да го спречи Apple да влезе на Android пазарот, барем како секундарен извор на приход. Ние би можеле да се натпреваруваме прилично ефективно, бидејќи корисниците го сакаат изгледот и премиум изработката на нашите производи. Би можеле да се натпреваруваме во две различни арени истовремено…“
Повеќе на:gsm.mkСпоред популарниот Woz, „не постои ништо што би можело да го спречи Apple да влезе на Android пазарот, барем како секундарен извор на приход.

loading...
Loading...