X Фактор открива: Кој ќе биде следниот гостин во шоуто?

Loading...

Следниот вторник, и покрај бројните шпекулации, ќе биде прикажана шестата епизода на “X Фактор” во живо, со уште еден гостин кој ќе настапи во ревијалниот делСледниот вторник, и покрај бројните шпекулации, ќе биде прикажана шестата епизода на “X Фактор” во живо, со уште еден гостин кој ќе настапи во ревијалниот дел.
Нашата поп дива Калиопи ја прифатила поканата од продукцијата на “X Faktor”:

– X Фактор е најголемото светско шоу кое ја обиколи планетата. Да се биде или да не се биде, адреналин, модерна драма, која ни самиот Шекспир немало подобро да го изведе. За мене е голема среќа да бидам гостин на “X Фактор”!- рекла Калиопи која за публиката за оваа емисија подготвува незаборавно музичко доживување.Следниот вторник, и покрај бројните шпекулации, ќе биде прикажана шестата епизода на “X Фактор” во живо, со уште еден гостин кој ќе нас

loading...
Loading...