Xboxs One попродаван од Playstation 4

Loading...

Microsoft со конзолата Xbox One во декември минатата година забележи поголема продажба на американскиот пазар во однос на Sony PlayStation 4.Microsoft продал 908.000 конзоли во декември, со што Xbox One стана најпродаваната конзола во САД.
Повеќе на: gsm.mkMicrosoft продал 908.000 конзоли во декември, со што Xbox One стана најпродаваната конзола во САД.
Повеќе на:

loading...
Loading...