Xperia Z1 Compact: Телефонот што ќе го засакате!

Loading...

Да започнеме реално и да бидеме брутално искрени – во конкуренција со Galaxy S4 и Nexus 5, ретко кој се одлучува да му даде шанса на Sony Xperia Z1 Compact. Тоа е голема грешка…Sony дефинитивно има свои подеми и падови во светот на мобилната технологија, но по краткото дружење со Xperia Z1 Compact, можеме да видиме дека јапонскиот гигант полека, но сигурно, се враќа на врвот. Z1 е најновиот модел од највисоката класа на Sony, кој ни беше отстапен за тестирање од страна на Ледиком.
Она што веднаш ќе го забележите кај овој телефон е високиот квалитет на изработка. Sony отсекогаш се карактеризирале со одлични уреди, но квалитетот на Xperia Z1 Compact се чуствува уште при првото работење со него. Куќиштето има одличен изглед, телефонот е супер „скоцкан“ и одлично лежи во рака.
Повеќе на:gsm.mkSony дефинитивно има свои подеми и падови во светот на мобилната технологија, но по краткото дружење со Xperia Z1 Compact, можеме да видиме дека ја

loading...
Loading...