Yahoo се обиде да го посрамоти Google

Loading...

Што се случува кога компанија во инфериорна позиција ќе се обиде да го нападне и „истрола“ ривалот? Да погледнеме што Yahoo проба и не успеа да постигне викендов…Сервисот за мејлови на Google, Gmail, е еден од најпопуларните во јавноста и ретко кога се случува да биде недостапен и да искусува технички проблеми. Заради тоа, кога Gmail беше паднат во петокот, Yahoo го објави следното на Twitter…
Повеќе на :gsm.mkСервисот за мејлови на Google, Gmail, е еден од најпопуларните во јавноста и ретко кога се случува да биде недостапен и да искусува технички пробле

loading...
Loading...