За да изгледате помладо имајте редовен секс!

Loading...

Шкотските научници при едно истражување констатирале дека редовниот секс претставува извор на младост. Во експериментот кој го спровеле имале само претставнички на понежниот пол. Оние кои имале секс три пати во неделата изгледале многу помладо од преостанатите. Научниците врз база на резултатите имаат четири објаснувања на подмладувачкиот ефект на сексот.
Повеќе на ТЗМ.МКШкотските научници при едно истражување констатирале дека редовниот секс прет

loading...
Loading...