За да те сака како Божица ОВАА потреба мора да му ја исполниш: Единственото нешто што мажите го сакаат повеќе од секс

Loading...

Обично, токму ова ќе го стават на прво место на нивните потреби.Што би кажале доколку дознаете дека мажите се многу чувствителни суштества? Веројатно би се насмеале, но верувајте, тоа навистина е така.
Имено, еден психолог и life couch спровел интересно истражување врз мажите, а уште поинтересни се резултатите кои ги добил и ги споделил со јавноста.
Тој поминал долги години разговарајќи со мноштво мажи кои доаѓале на терапии бидејќи сакале да се ослободат од брачните проблеми.
Резултатот од истражувањето е следен:
Мажите се многу чувствителни суштества, всушност им е многу важно, поважно дури и од секс партнерката додека разговара со него нежно да го допира. Така се чувствува силно и привлечно.
Нежните допири со истовремено вербална и невербална комуникација е најважна работа за посилниот пол и обично тоа ќе го стават на прво место на своите потреби. Што би кажале доколку дознаете дека мажите се многу чувствителни суштества? Веројатно би се насмеале, но верувајте, тоа навистина е така.
И

loading...