За гостите само најдоброто: Клуни организирал луксузно сместување за своите гости!

Loading...

Најпосакуваниот ерген на светот, актерот Џорџ Клуни, конечно ќе застане пред олтар. Популарниот актер одлучил ништо да не препушта на случајот па така го организирал најдоброто за своите гости.Големата венчавка ќе се одржи во Венеција, а Оскаровецот организирал дури два луксузни хотели во кои ќе бидат сместени гостите.
Еден од хотелите е „Aman Canal Grande“, додека другиот хотел е „Cipriani“ во кој принцезата Дијана редовно престојувала. Цена по соба во овие хотели се движи од 1000 до 3200 фунти.
Гостите ќе се упатат до величенствената ренесансна палата каде ќе се одржи венчавката во украсени гондоли преку Големиот канал.
Венчавката е планирана за 27 септември.Големата венчавка ќе се одржи во Венеција, а Оскаровецот организирал дури два луксузни хотели во кои ќе бидат сместени гостите.
Еден од хот

loading...
Loading...