За „само“ 650 илјади евра продаден автомобилот подморница на Џејмс Бонд!

Loading...

Во Лондон за 650.000 евра е продаден автомобилот подморница кој го возеше Џејмс Бонд во „Шпионот што ме сакаше“ 
 
Имено, белиот  „Lotus Esprit” е продаден на понудувач кој учествувал телефонски на продажбата на колекционерски автомобили во организација на аукциската куќа „RM Auctions”.
Се очекувало автомобилот да биде продаден за 950.000 британски фунти, а бил продаден за 550.000 фунти(650.000) евра.
„Не треба да се заборави дека тој автомобил не можете да го возите по пат, а постигнатата цена ја покажува популарноста на предметите поврзани со Џејмс Бонд”, вели, Питер Хејнес од „RM Auctions Europe”. 
 
Имено, белиот  „Lotus Esprit” е продаден на понудувач кој учествувал телефонс

loading...
Loading...