ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА доби поддршка од Велосипедската Федерација

Loading...

Ние сме сведоци на ова што се случува во нашата држава и не би сакале тоа да е така, порача на денешниот протестен марш во Скопје, Никола Лефков од Велосипедската Федерација на Македонија.-Сакаме да го зачуваме македонскиот идентитет и да продолжиме да го вееме македонското знаме на меѓународните натпревари како што тоа го правевме досега, истакна Лефков.
-Сакаме да го зачуваме македонскиот идентитет и да продолжиме да го вееме македонското знаме на меѓународните натпревари како што тоа го правевме д

loading...
Loading...