ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ја вози патеката на државноста

Продолжува викенд-алтернативната програма на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА. Голем број граѓани на велосипеди тргнаа од збирното место кај фонтаната во Градскиот парк.Од граѓанската иницијатива истакнаа дека денеска симболично ќе ја извозат нивната патека на државноста.

Рутата започна од Градскиот парк, па преку Владата ќе заврши пред Собрание.
Од граѓанската иницијатива истакнаа дека денеска симболично ќе ја извозат нивната патека на државноста.

Пронајдете не на следниве мрежи: