За Заедничка Македонија на улиците во 31 град ќе пратат порака за обединување и зачувување на унитарноста

Loading...

Ден 16, со рекордни очекувања: 150.000 граѓани за Заедничка Македонија на улиците во 31 град ќе пратат порака за обединување и зачувување на унитарноста, за мултиетничка, а не бинационална држава на патот кон федерализација и разнебитување, порачуваат од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Еве го распоредот за денес:
1. Скопје – 17 часот2. Прилеп – 18 часот3. Струмица – 18 часот4. Неготино – 17 часот5. Радовиш – 17 часот6. Кавадарци – 17 часот7. Валандово – 18 часот8. Гевгелија – 18 часот9. Ново Село – 17 часот10. Босилово – 18 часот11. Василево – 18 часот12. Битола – 18 часот13. Кичево – 18 часот14. Охрид – 17 часот15. Крушево – 17 часот16. Ресен – 18.30 часот17. Демир Хисар – 17 часот18. Куманово – 18 часот19. Македонски Брод – 18 часот20. Свети Николе – 18 часот21. Берово – 17 часот22. Пробиштип – 18 часот23. Велес – 17 часот24. Кратово – 17 часот25. Виница – 18 часот26. Македонска Каменица – 17 часот27. Штип – 18 часот28. Крива Паланка – 18 часот29. Делчево – 17.30 часот30. Кочани – 17 часот31. Пехчево – 17 часотЕве го распоредот за денес:
1. Скопје – 17 часот2. Прилеп – 18 часот3. Струмица – 18 часот4. Неготино &

loading...