„ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: После изгубениот јазик, нема народ!

Loading...

„ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: После изгубениот јазик, нема народ !После изгубената битка или изгубената војна, останува народот, После изгубениот јазик, нема народ, се вели меѓу другото во видео пораката објавена на официјалниот профил на Граѓанската инциијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.
После изгубената битка или изгубената војна, останува народот, После изгубениот јазик, нема народ, се вели меѓу другото во видео пораката објавена

loading...