Заборавете на СРАМОТ: Пет чекори за ПОЛЕСЕН ОРГАЗАМ!

Loading...

Партнери, заборавете на срамот во моменти како овој, бидејќи во спалната соба за него нема место. Без оглед на позата потрудете се вашите колковите да се постојано во акција.Оргазамот понекогаш многу тешко се доживува. Прочитајте ги следниве правила кои ќе ви помогнат  полесно и побрзо да дојдете до врвот на задоволство!
1. Бидете присутни (концентрација)
Со други зборови, заборавете на работата, финансиските проблеми, неизмиените садови или пак на помисла за тоа како изгледа вашето тело и фокусирајте се на она што се случува во моментот.
2. Комуницирајте со вашиот партнер
Инаку, како ќе знае тој/таа што ви се допаѓа, а што не?
3. Повеќе движете се
Двајцата заборавете на срамот во моменти како овој, бидејќи во спалната соба за него нема место. Без оглед на позата потрудете се вашите колковите да се постојано во акција.
4. Твое /негово време
Истражувањата покажуваат дека повеќе време се посветува на потребите на мажот за време на предиграта. И жените имаат право да уживаат колку што сакаат, а не само мажите. Имајте го тоа секогаш на ум.
5. Направете бучава
Тоа не значи да треба да викате и да го разбудите целото соседството, но не е лошо да пуштите малку глас.Оргазамот понекогаш многу тешко се доживува. Прочитајте ги следниве правила кои ќе ви помогнат  полесно и побрзо да дојдете до врвот на задово

loading...
Loading...