Задача која го полуде светот: Го знаете ли одговорот?

Loading...

Дали може да ја пресметате вредноста на коњот, потковицата и чизмата?Лесно е да дојдете до вредноста на коњот, но потоа работите се комплицираат…
Сконцентрирајте се бидејќи е во прашање обичен трик. 
Решенијата кој најчесто ги добиваат луѓето во светот се 22,23,42 и 48…
Што мислите вие? Лесно е да дојдете до вредноста на коњот, но потоа работите се комплицираат…
Сконцентрирајте се бидејќи е во прашање обичен трик. 

loading...