Задник кој ќе ве прелаже: Ќе погодите ли чиј е овој македонски задник?

Ќе погодите ли чиј е овој македонски задник?Иако изгледа како згодна девојка…сепак може да се излажете. Мораме да ве разочараме.
Станува збор за згодно тело, но на македонскиот пејач Филип Јаневски – Фифи. Македонскиот трансексуалец кој пошироката балканска публика го запозна преку учеството во „Х-фактор“.Иако изгледа како згодна девојка…сепак може да се излажете. Мораме да ве разочараме.
Станува збор за згодно тело, но на македонскиот пеја

Пронајдете не на следниве мрежи: