Задникот на Сораја vs задникот на Станија!

Loading...

Двете најпознати српски старлети, Сораја Вучелиќ и Станија Добројевиќ, ја започнале првата дискусија на друштвените мрежи, откако ги објавиле фотографиите од своите задници.
Станија на својот Твитер профил објавила фотографија од својот задник, со коментар „Нешто ново од мене“! Love my H8ers…

Од друга страна, Сораја го направила тоа на Фесбук профилот со коментар „Добро утро, јас сонував баш нешто убаво“
Станија на својот Твитер профил објавила фотографија од својот задник, со коментар „Нешто ново од мене“! Love my H8ers…

loading...
Loading...