ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА продолжува да расте

Loading...

Заедничка Македонија продолжува да расте и да се зголемува.Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА продолжува со мирните протести. Денеска во 21 град, граѓаните ќе кажат ДА за унитарна Македонија и НЕ за двојазичност, кантонизација, промена на Устав, знаме, државен грб…
-Браво за сите граѓани, велат од иницијативата За заедничка Македонија.
Распоред за деветиот ден, вторник 07.03.2017
1. Скопје-17ч 2. Прилеп-18ч 3. Куманово-18ч 4. Штип-18ч 5. Кичево-18ч 6. Битола-17ч 7. Струмица-17ч 8. Охрид-17ч 9. Велес- 17ч 10. Кочани- 17ч 11. Кавадарци-17ч 12. Неготино-17ч 13. Свети Николе-18ч 14. Делчево-17ч 15. Гевгелија-17ч 16. Крива Паланка-17ч 17. Ресен-18.30ч 18. Радовиш-17ч 19. Пробиштип-18ч 20. Берово-17ч 21. Валандово-17Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА продолжува со мирните протести. Денеска во 21 град, граѓаните ќе кажат ДА за унитарна Македонија и

loading...