Заев го напаѓаше ДУИ дека е корумпиран, сега сака да формира Влада

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев нема никакви принципи кога станува збор за доаѓање на власт. Тој ги навредуваше ДУИ дека се дел од тендерската коалиција со ВМРО-ДПМНЕ, а сега ги моли да влезат во коалиција со него.-Отворивме две бомби од триесет и четирити, 37-те колку беа, за ДУИ без специјално двете и еве јавно кажувам, корумпиран е и делот на ДУИ и бегање од тоа нема. Заедно со ВМРО-ДПМНЕ делеле пари сопственост на Република Македонија и на граѓаните. За пусти пари е ова забегано општество не за нешто друго, секако моќта заради пари и нема дилеми тука, вели Заев во интервјуто за Нова ТВ.-Отворивме две бомби од триесет и четирити, 37-те колку беа, за ДУИ без специјално двете и еве јавно кажувам, корумпиран е и делот на ДУИ и бегање

Пронајдете не на следниве мрежи: