Заев нападнат со јајца додека оди кон Бихаќка

Loading...

Заев нападнат со јајца додека оди кон БихаќкаАвтомобилот на лидерот на СДСМ Зоран Заев, луксузното Ауди А8 денеска беше нападнато со јајца додека се движеше кон партиското седиште на Бихаќка.
Револтот на македонските граѓани станува се поголем, откако Заев и СДСМ во целост ја прифатија албанската платформа со  која меѓу другото албанскиот јазик ќе стане официјален на целата територија, Албанците ќе се вклучат во решавањето на спорот за името со Грција и ќе се отпочне дијалог за промена на знамето, химната и грбот на Македонија, со што директно ќе се нарушу унитарноста и сувереноста на државата.Автомобилот на лидерот на СДСМ Зоран Заев, луксузното Ауди А8 денеска беше нападнато со јајца додека се движеше кон партиското седиште на Бихаќка.

loading...