Заев: Сите се чувствуваме фригидно!

Loading...

Уште една „интересна“ изјава на Заев на гостувањето во емисијата „Патот кон..“ на Алсат М телевизија. 
Еве како се чувствуваме сите според него! Хммм???!!!!
 Уште една „интересна“ изјава на Заев на гостувањето во емисијата „Патот кон..“ на

loading...
Loading...