Закани по живот за инцијаторите на „За Заедничка Македонија“ од родители на новинари од СДСМ!

Обидот за лажење и манипулирање со наводниот напад на новинар на телевизијата 24Вести со стап од знаме кое се веело на протестот „За Заедничка Македонија“ прерасна во отворени закани кон иницијаторите на движењето.Имено, таткото на „нападнатиот“ новинар денес во порака на Фејсбук изразил закани по живот, велејќи дека ќе „му ја скинел главата јавно на плоштад Македонија“, бидејќи неговиот син бил „нападнат“ на протестите.
На тоа доби одговор од Илиевски:
Имено, таткото на „нападнатиот“ новинар денес во порака на Фејсбук изразил закани по живот, велејќи дека ќе „му ја скинел главата

Пронајдете не на следниве мрежи: