Жалба до Renault: „Канта“ автомобил

Loading...

Незадоволен сопственик на Renault Megan решил да испрати жалба до автомобилската компанија.Но, за жал вработените во Renault не ја разбрале целата жалба. Прочитајте за што станува збор.Но, за жал вработените во Renault не ја разбрале целата жалба. Прочитајте за што станува збор.

loading...
Loading...