ЗАЉУБЕНИ ДО УШИ: Димитар Андоновски ужива во друштвото на саканата

Loading...

Нашиот пејач Димитар Андоновски ужива со својата нова девојка, а љубовта не ја крие од никој, па затоа редовно објавува фотографии со саканата.Новата девојка на Диме е прилепчанката Христина Дамедулевска, за која рече дека го прави навистина среќен.
Дури и на фотографиите се гледа дека овие заљубени гулапчиња блескаат од среќа.
За новогодишната ноќ пејачот заедно со колегата Дарко Илиевски, настапуваа во Битола.Новата девојка на Диме е прилепчанката Христина Дамедулевска, за која рече дека го прави навистина среќен.
Дури и на фотографиите се гледа

loading...
Loading...