Заљубени сте во „гад“

Loading...

Раководете се според  вашите желби. Сосема е доволно да знаете што сакате. Почитувајте се себе си и вашате одлуки. Не смеете да дозволите да бидете понижени. Уште помалку во име на зачувување на врска со некого со кого сте, од неодгатливи причини среќни, но и од ирелевантни причини – одлучувате да ја планирате својата  вредна љубов, која – како што поминува времето – се повеќе и повеќе се покажува дека е обична грешка . Животот е пред вас, излегувајте, дружете се, запознавајте нови луѓе. Не си го трошете времето на некој кој ве прави несреќни. Дајте му шанса на момче кој ќе знае да ве цени, почитува и љуби како никој досега.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Раководете се според  вашите желби. Сосема е доволно да знаете што сакате. Почитувајте се себе си и вашате одлуки

loading...