ЗАМРЗНАЛЕ РИБА ВО ФРИЖИДЕР, а потоа ја ставиле во топла вода – Вакво нешто никогаш НЕ сте виделе!

Loading...

Што кога би ви кажале дека зомбијата на некој начин постојат? Кога велиме зомби, се однесува на обични суштества кои некогаш биле мртви а потоа вратени во живот.Вo овој конкретен случај се работи за животни кои се во потполност замрзнати во мраз за по некое време повторно да оживеат.
Иако звучи неверојатно, тука е видеото да ве увери дека такво нешто е навистина возможно.
 Вo овој конкретен случај се работи за животни кои се во потполност замрзнати во мраз за по некое време повторно да оживеат.
Иако звучи неве

loading...
Loading...