Запознајте го човекот кој го ПОБЕДИЛ ракот: Еве која БИЛКА му го спасила животот!

Loading...

Џон ди Карло, е 72-годишен човек, кој поминал низ интензивни и агресивни третмани на хемотерапија, се лекувал полни три години, пред докторите да го испрата дома, за да ги помине последните години од својот живот со своите најблиски. Меѓутоа…Со оглед на тоа што докторите имале се помали алтернативи за пронаоѓање на лек против неговата болест, му предложиле да пие чај од корен од глуварче, а по четири месеци, доживеал ослободување од болеста.
Научниците дошле до заклучок, дека коренот од глуварче, ги убива ќелиите зафатени со карцином. Уште еден корисен факт, е дека нема никакво штетно влијание на останатите ќелии во човековиот организам.
На следната страна прочитајте како да го подготвите чајот…

 
Како да подготвите чај од глуварче?
Ставете шака свеж корен од глуварче во еден литар топла вода. Процедете по десет минути. Пијте 3 шолји дневно.Со оглед на тоа што докторите имале се помали алтернативи за пронаоѓање на лек против неговата болест, му предложиле да пие чај од корен од глуварч

loading...