Заразил 300 партнери со СИДА

Loading...

Човекот кој им рекол на американските власти дека имал сексуален однос со 300 луѓе од кога е потврдено дека е заразен со СИДА е обвинет дека намерно инфицирал една од жртвите со ХИВ вирусотДејвид Ли Мангам денес пред судот во Декстер, Мисури, се изјаснил виновен за обвинението.Според судските записи, овој 36-годишен маж им рекол на детективите дека имал незаштитен секс со 300 партнери од кога пред десет години му била дадена дијагноза дека е заразен со ХИВ вирусот, од кој се добива СИДА.
Прочитајте го целиот текст на mkd-news.comДејвид Ли Мангам денес пред судот во Декстер, Мисури, се изјаснил виновен за обвинението.Според судските записи, овој 36-годишен маж им рекол

loading...
Loading...