Жаре – Еден на еден е во дилема!

Loading...

Помогнете му на Жаре од Еден на Еден… 
Водителот на Еден на Еден – единствениот Жарко Димитриоски на Фејсбук страната на Еден на Еден го напиша следниов статус: „Кога ќе видам некој постар на фејсбук како нон стоп се слика и се тагира дека е негде, се прашувам сака да е тинејџер или има склероза и не сака да заборави кај бил… :/“
Дали Жаре е во дилема или пак ги осудува пензионерите, одлучете вие
Post by Eden na Eden.
По оваа изјава не е ни чудно зошто тој не може да најде гости за во својата емисија. Како Жаре бара гости за во емисија – погледнете тука. 
Водителот на Еден на Еден – единствениот Жарко Димитриоски на Фејсбук страната на Еден на Еден го напиша следниов с

loading...
Loading...