Зарем има семејство кое ќе ја прифати Лејди Гага за снашка?

Loading...

Актерот и момчето на музичката ѕвезда Тејлор Кини признал дека на Лејди Гага и се допаѓа неговото семејство , како и дека би сакал наскоро да формира семејство со неговата љубена.Медиумите пренесуваат дека Гага во последно време често пати зборувала за мајчинство па затоа нема да биде изненадување доколку контроверзната пејачка наскоро се реализира во оваа улога.
Актерот кажал и дека неговиот весел дух му помага да одржи рамнотежа во врската со неговата екстровертна девојка, пренесуваат британските медиуми.
 „Јас знам да се воздржам. Таа не знае. Од некоја причина, сепак успеваме да функционираме“, смета тој.

Кини и Гага се во врска од 2011 година, а на новинарите им кажал дека планира да има големо семејство.
Сакам на мајка ми да и подарам внучиња. Мислам дека ќе бидам добар татко – додал актерот, изјавувајќи дека неговото  семејство ја обожуваа Гага.
Ете сепак имало семејство кое ќе ја прифати оваа „луда“ пејачка за снашка!Медиумите пренесуваат дека Гага во последно време често пати зборувала за мајчинство па затоа нема да биде изненадување доколку контроверзната пеја

loading...
Loading...