Зарем ова е мајка: Снимка која го згрози светот

Британската јавност ја шокираше снимка од мајка која го влече своето дете по тротар во центарот на Ливерпул.Мајката шетала со синот кој беше врзан на каиш за деца. Малиот во еден момент падна, меѓутоа наместо да го крене детето, таа продолжи да го влече по асфалтот.
 

Авторот на снимката, Џо Каин тврид дека снимката е вистинска и дека тој бил сведок на оваа ужасна случка и се одлучил да ја сними неодговорната мајка.
Жената во една рака го држеше ранчето на детенцото, а во другата каишот со кое беше врзано детето. На минувачите како да не им сметаше тоа што се случува.
Снимката е објавена на Твитер, каде бројни корисници коментираа, а некои од коментарите беа: Ова изгледа баш гадно! Зошто никој не ја застана?Мајката шетала со синот кој беше врзан на каиш за деца. Малиот во еден момент падна, меѓутоа наместо да го крене детето, таа продолжи да го в

Пронајдете не на следниве мрежи: