Жарко: Се бакнував со маж за 9.000 евра

Жарко Стојановиќ, победникот на Големиот Брат ВИП 2013, не сакаше да каже дали е геј или не е.
„Дали сум геј или не сум нема да откријам. Во Франција ми платија 9.000 евра за да се фотографирам  со другарот за кој рекоа дека ми е дечко“- изјави Жарко по излегувањето од куќата.
„Е ти си беше втор во Франција, а јас сум прв во Србија, еве ти го на„- му порача Жарко на својот брат Жељко.
Тој вели и дека не се надевал на победата и дека очекувал Топ да победи.
 Жарко Стојановиќ, победникот на Големиот Брат ВИП 2013, не сакаше да каже дали е геј или не е.

Пронајдете не на следниве мрежи: