Жарко верен на брат му, доколку испадне Жељко, ќе се откаже и тој

Loading...

Жарко откри дека се чувствувал навистина лошо кога помислил дека Жељко има шанса да биде исфрлен.
“Ми беше толку лошо што дури мислев дека ќе се онесвестам. Почувствував проток во телото и главата. Да излезеше Жељко надвор, немаше да останам ни јас”, рече Жарко.
Второто полуфинале беше потресно и за нашата Анета, која плачеше во собата бидејќи Венди ја напушти куќата. Другите станари  ја тешеа дека за два дена ќе одат заедно за кафе.Жарко откри дека се чувствувал навистина лошо кога помислил дека Жељко има шанса да биде исфрлен.

loading...