ЗАШТИТЕТЕ СЕ ОД УРОЦИ: Древен ритуал кој ве чува од зло!

Loading...

Огледалото може да послужи како амајлија, односно заштита од негативната енергија на другите луѓе,ситуации и простории бидејќи има моќ енергијата да ја пренасочи во некои други димензии.Потребно ви е огледало со радиус од 3-5 цм, кое можете да го носите во футрола или било каква природна ткаенина.
Своето магично огледалце оставете го преку ноќ на прозор како би се наполнило со месечева енергија, а потоа и преку ден како би ги фатило и моќните сончеви зраци. Потоа во текот на вечерта запалете бела свеќа, поминете го огледалцето врз пламенот и изговорете „Те посветувам на огнот”. Потоа дувнете во него 3 пати и изговорете „Те посветувам на воздухот”
Истурете на него малку земја и изговорете „Те посветувам на земјата„ па на крај попрскајте го со малку вода и изговорете „Те посветувам на водата„. Земете го во раце, опуштете се и три пати на глас изговорете „Во името на оганот,воздухот,земјата и водата, те молам огледалце секогаш да ме штитиш од секое зло,негативни луѓе и ситуации и да ми донесеш среќа и љубов.”
Од време на време повторете го овој ритуал. Вашето магично огледало сега е спремно за користење. Кога се наоѓате меѓу луѓе со кои не се чувствувате удобно,извадете го огледалото од футрола и држете го во џебот со лицето свртено од себе. Тоа ќе ве заштити вас од сите негативни луѓе и ситуации.
Но не го вадете од џебот. Или доколку треба да направите нешто важно во текот на денот, пред да излезете од дома извадете го огледалцето од футрола и држете го во рака така со лицето да биде свртено од вас. Тогаш со раката направете кружни движења околу целото тело и замолете го огледалцето да ве заштити од секое зло и да ви даде самодоверба и храброст.Потребно ви е огледало со радиус од 3-5 цм, кое можете да го носите во футрола или било каква природна ткаенина.
Своето магично огледалце о

loading...